Verzend en retourvoorwaarden 

Levertijd

We proberen je bestelling altijd binnen 24 uur te verzenden. Zodra de bestelling is verstuurd, ontvang je een bevestigingsmail. Mocht het artikel dat je besteld hebt toch niet op voorraad zijn, dan nemen we uiteraard meteen contact met je op en proberen we een passende oplossing te vinden.

Levertijd december
Rondom de feestdagen (sinterklaas/kerst/oud en nieuw) en speciale aanbiedingsdagen (blackfriday/cybermonday) is het erg druk bij de bezorgdiensten. Hierdoor kan bij sommige bestellingen onverwacht de levertijd oplopen. Houd hier rekening mee wanneer je graag je pakket op tijd wilt ontvangen.

Retourneren producten

Wij hopen natuurlijk altijd dat u tevreden bent over uw bestelling. Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet helemaal heeft ontvangen wat u verwacht had of er is iets misgegaan met uw bestelling. We zullen altijd proberen om samen naar een passende oplossing te zoeken. Als consument heeft u het recht om uw product binnen de wettelijke termijn van 30 dagen te retourneren. Bent u van plan om het product te retourneren, ga dan extra zorgvuldig met de verpakking en het product om.

Hoe te retourneren en/of ruilen

Mocht je je bestelling willen retourneren of ruilen, dan kan dat binnen 30 dagen nadat je het pakket hebt ontvangen.
Deze bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van het product, en dient aangemeld te worden via info@deurgrepencenter.nl, o.v.v. wat de reden van de retournering of ruiling is.

Wanneer wij u e-mail hebben ontvangen krijgt u van ons een retournummer zodat u de bestelling naar ons terug kunt sturen. Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt of beschadigd aankomen kunnen wij helaas niet crediteren.

Nederland

 • Ga naar Retour Aanmelden en vul het online formulier zo volledig mogelijk in.
 • Je ontvangt van ons een e-mail met de retourbevestiging en een retourlabel om het pakket retour te sturen.
 • Pak het artikel zo goed mogelijk in en voorzie het van het retouretiket wat je per e-mail hebt ontvangen.
 • Geef het pakketje af bij het postkantoor bij u in de buurt.

België

 • Ga naar Retour Aanmelden en vul het online formulier zo volledig mogelijk in.
 • Je ontvangt van ons een e-mail met de retourbevestiging en daarna kan je een label aanschaffen bij een partij naar voorkeur.
 • Pak het artikel zo goed mogelijk in en voorzie het van een retourlabel.
 • Geef het pakketje af bij een pakketpunt in de buurt.

Goed om te weten

 • Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.
 • De retour te zenden artikelen dienen, in originele staat en ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Zo ook de verpakking in originele staat en graag dichtplakken met transparante tape.
 • Nadat wij het artikel en de verpakking in goede staat hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten.

Tarieven retourneren

Nederland:
Het retourneren van artikelen in Nederland zijn ten alle tijden kosteloos. Wij nemen de kosten voor onze rekening maar je blijft zelf verantwoordelijk voor de retourzending van de producten. 

België:
Het retourneren van artikelen in België is voor rekening van consument/klant. Er dient ook zelf een retourlabel te worden aangeschaft bij een partij naar keuzen. 

Verzendtarieven

Nederland: €4,95
België: €5,95

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending aan boven de €50 totale bestelwaarde. Mocht de totale bestelwaarde na retourneren onder de €50 komen dan brengen wij alsnog de geldende verzendkosten in rekening. 

Garantie & Klachten

Heeft u klachten over de producten die wij geleverd hebben laat u ons dat dan zo snel mogelijk weten. Stuur een e-mail naar info@deurgrepencenter.nl. Wij zullen proberen om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen.

Ons retouradres

Deurgrepencenter
T.a.v. retouren
Zaan 19
3961 HV Wijk bij Duurstede
Nederland