Ladegrepen

Resultaat 1–21 van de 80 resultaten wordt getoond

Handgrepen voor lades kopen doe je het goedkoopst bij deurgrepencenter.nl. Ladegrepen om oude handgrepen voor lades te vervangen. Je geeft lades hiermee Verschillende kleuren, maten en soorten ladegrepen zijn te bestellen via deugrepencenter.nl. Snel geleverd uit voorraad en volgende werkdag bij je op de zaak. Ontdek nu de goedkoopste handgrepen voor lades.


Welke lade je ook wil voorzien van een nieuwe handgreep, je vindt deze bij deurgrepencenter.nl. Om jouw nieuwe handgrepen voor lades te vinden, kun je hulp krijgen door onderstaande tips.

Moderne ladegrepen of juist antiek?

Maak de keuze of je voor een moderne uitstraling wil gaan. Of juist een antieke ladekast. Het verschil wat een handgreep maakt op bijvoorbeeld een houten kast, is indrukwekkend.

Moderne stijl lades creëren? Ga dan voor andere kleuren ladegrepen. Zo passen zwarte of staalkleur handgrepen goed op een houten lade. In het geval van een witte lade, past de staalkleur ook uitstekend.

Op zoek naar antieke uitstraling? Kies dan voor gouden ladegrepen. Goudkleur ladegrepen (messing) passen uitstekend op een houten lade om hier een antieke uitstraling aan te geven. Afhankelijk van het materiaal waarop je de ladegreep monteert, zorg je voor een brocante stijl.

Ladegrepen in verschillende kleuren te koop

Er zijn meerdere kleuren ladegrepen te koop bij deurgrepencenter.nl. Je kiest zelf de kleur handgreep en daarmee creëer je de uitstraling passend bij de ladekast.

Zwarte kleur handgrepen: zwart geldt als de donkerste kleur die er is. Samen met wit en grijs behoort zwart tot de achromatische ofwel niet-bonte kleuren.

Messing (goudkleur) handgrepen: Messing wordt ook wel geelkoper genoemd. Qua materiaal is het een legering van koper en zink. De kleur van messing is sterk afhankelijk van het zinkgehalte. Bij de handgrepen van deurgrepencenter.nl zorgt dat voor een goudkleur.

Staalkleur (RVS) handgrepen: een moderne metaalkleur die lijkt op RVS.

Goedkoopste handgrepen voor lades in Nederland en België

Tijdens je zoektocht naar goedkope handgrepen, kom je vast geen goedkopere handgrepen tegen dan bij deurgrepencenter.nl. Goedkoop betekent bij ons geen duurkoop. Dus ondanks dat de prijs laag ligt, heb je wel gegarandeerde kwalitatieve ladegrepen.