Handgrepen in verschillende modellen

Model MAIN

In zwart, messing en staalkleur verkrijgbaar

Model BOLD

In zwart, messing en staalkleur verkrijgbaar

Model FXE

In zwart verkrijgbaar

Model BARN

In zwart verkrijgbaar

Model DORE

In zwart, messing en staalkleur verkrijgbaar

Model ANDE

In zwart verkrijgbaar

Model NINX

In zwart verkrijgbaar

Model SHOR

In zwart verkrijgbaar

Model BLOS

In zwart verkrijgbaar

Model RIBB

In zwart en messingkleur verkrijgbaar

Model NOAH

In zwart en messingkleur verkrijgbaar

Klassieke handgrepen voor een tijdloze uitstraling

Deurgrepencenter biedt een uitgebreide selectie handgrepen in verschillende modellen, waaronder de klassieke stijl. Onze klassieke handgrepen zijn perfect voor wie een tijdloze uitstraling aan zijn deuren wil geven. Met elegante ontwerpen en hoogwaardige materialen, zoals massief messing en brons, voegen deze handgrepen een vleugje klasse toe aan elk interieur.

Onze klassieke handgrepen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder zwart, messing en brons. Deze kleuren passen perfect bij zowel traditionele als eigentijdse interieurstijlen, waardoor je gemakkelijk een harmonieus geheel kunt creëren.

Modern design voor een strakke look

Bij Deurgrepencenter begrijpen we dat veel mensen de voorkeur geven aan een strakke en moderne uitstraling. Daarom bieden we een ruim assortiment handgrepen in moderne stijlen. Deze handgrepen kenmerken zich door hun rechte lijnen, slanke profielen en eigentijdse materialen, zoals staal en inox.

Onze moderne handgrepen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuropties, waaronder zwart en staal. Deze kleuren zijn populair vanwege hun tijdloze elegantie en passen bij vrijwel elk interieur. Met onze moderne handgrepen voeg je een vleugje eigentijdse stijl toe aan je deuren.

Landelijke handgrepen voor een rustieke sfeer

Als je een warme en rustieke sfeer in je interieur wilt creëren, zijn onze landelijke handgrepen een uitstekende keuze. Deze handgrepen zijn geïnspireerd op het landelijke leven en hebben charmante ontwerpen met natuurlijke elementen, zoals hout en verweerd metaal.

Onze landelijke handgrepen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, staal en brons. Deze kleuren passen perfect bij een landelijke inrichting en voegen karakter toe aan je deuren. Kies voor onze landelijke handgrepen en creëer een gezellige en uitnodigende sfeer in je huis.

Industriële handgrepen voor een stoere uitstraling

Voor wie houdt van een stoere en industriële look, bieden we bij Deurgrepencenter ook handgrepen in industriële stijl. Deze handgrepen zijn robuust, minimalistisch en geven je deuren een eigentijdse uitstraling.

Onze industriële handgrepen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart en staal. Deze kleuren zijn kenmerkend voor de industriële stijl en passen perfect bij een modern en stoer interieur. Met onze industriële handgrepen geef je je deuren een krachtige en industriële uitstraling.

Retro handgrepen voor een vleugje nostalgie

Als je een liefhebber bent van vintage en nostalgie, dan zijn onze retro handgrepen iets voor jou. Deze handgrepen zijn geïnspireerd op ontwerpen uit het verleden en brengen een vleugje nostalgische charme in je interieur.

Onze retro handgrepen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, messing en brons. Deze kleuren roepen herinneringen op aan vervlogen tijden en passen perfect bij retro en vintage interieurstijlen. Kies voor onze retro handgrepen en voeg een vleugje nostalgie toe aan je deuren.

Bij Deurgrepencenter begrijpen we dat handgrepen in verschillende modellen en kleuren kunnen bijdragen aan de algehele uitstraling van je interieur. Daarom bieden we een breed scala aan stijlen, waaronder klassiek, modern, landelijk, industrieel en retro, en een verscheidenheid aan kleuropties zoals zwart, staal, messing, brons en inox. Ontdek ons assortiment handgrepen en vind de perfecte match voor jouw deuren bij Deurgrepencenter.