Model DORE

Toont alle 14 resultaten

De DORE handgreep is een stijlvolle en functionele handgreep met ronde vormen. Deze handgreep is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, messing en staal, waardoor er altijd wel een kleur is die past bij jouw interieur. Bovendien is de DORE handgreep verkrijgbaar in vijf verschillende maten: 96 mm, 128 mm, 160 mm, 192 mm en 224 mm, waardoor je de perfecte maat kunt kiezen voor jouw meubels en kasten.


Duurzaam en comfortabel

De DORE handgreep is gemaakt van hoogwaardige materialen en is daardoor zeer duurzaam. Dit betekent dat je er lang van kunt genieten en dat de handgreep bestand is tegen dagelijks gebruik. Daarnaast zijn de ronde vormen van de handgreep niet alleen stijlvol, maar zorgen ze ook voor een comfortabele grip. Dit maakt de DORE handgreep prettig in gebruik en geschikt voor dagelijks gebruik.

Tijdloos design

Een van de voordelen van de DORE handgreep is dat het een tijdloos design heeft. Dit betekent dat de handgreep in vrijwel elk interieur tot zijn recht komt. Of je nu een modern, klassiek of industrieel interieur hebt, de DORE handgreep is een goede keuze. Door te kiezen voor een van de drie beschikbare kleuren, kun je de handgreep aanpassen aan de stijl van je interieur.

Verschillende kleuren en maten

Zoals eerder genoemd, is de DORE handgreep verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, messing en staal. Elke kleur heeft zijn eigen stijl en uitstraling. Zo past de zwarte DORE handgreep goed bij een modern en strak interieur, terwijl de messing variant juist heel mooi staat in een klassiek interieur. De stalen DORE handgreep is een goede keuze voor een industriële look. Daarnaast is de DORE handgreep verkrijgbaar in vijf verschillende maten, waardoor je altijd de juiste maat kunt kiezen voor jouw meubels en kasten. De beschikbare maten zijn: 96 mm, 128 mm, 160 mm, 192 mm en 224 mm. Door de juiste maat te kiezen, past de handgreep perfect bij je meubels en kasten.

Hoogwaardige materialen en duurzaamheid

De DORE handgreep is niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook gemaakt van hoogwaardige materialen die bijdragen aan de duurzaamheid ervan. Het gebruik van kwalitatief goede materialen zorgt ervoor dat de handgreep een lange levensduur heeft en bestand is tegen slijtage en beschadigingen. Dit is vooral belangrijk bij veelgebruikte meubels en kasten, waar de handgreep vaak aan blootgesteld wordt. De ronde vormen van de DORE handgreep zorgen niet alleen voor een comfortabele grip, maar ook voor een gevoel van degelijkheid en stevigheid. Het design van de handgreep is tijdloos, waardoor hij ook na vele jaren nog steeds in jouw interieur past. Door te kiezen voor de DORE handgreep investeer je in een stijlvol en duurzaam onderdeel voor jouw meubels en kasten.

Kleuren en maten voor elk interieur

De DORE handgreep is niet alleen verkrijgbaar in verschillende maten, maar ook in diverse kleuren. De zwarte DORE handgreep past goed in een modern en strak interieur en kan een mooi contrast vormen met lichte meubels en kasten. De messing variant heeft juist een klassieke uitstraling en past goed bij antieke meubels of een interieur met warme tinten. De stalen DORE handgreep is perfect voor een industrieel interieur met veel beton, staal en hout. Door te spelen met verschillende kleuren en maten van de DORE handgreep kun je een unieke en persoonlijke touch geven aan jouw meubels en kasten. De handgreep is bovendien eenvoudig te monteren en kan snel en gemakkelijk worden vervangen, waardoor je kunt blijven variëren en experimenteren met de uitstraling van jouw interieur.