Handgrepen kast

Resultaat 1–21 van de 80 resultaten wordt getoond

Handgrepen voor kasten koop je bij deurgrepencenter.nl. Kast handgreepjes bepalen voor een groot deel de uitstraling van jouw kast. Aan de hand van handgrepen voor een kast, geef je aan of het stijl industrieel wordt of juist vintage. Bij deurgrepencenter vind je de goedkoopste handgrepen voor kasten in Nederland en België.


Keukenkast handvatten, ladekast handgrepen of handvatten voor elke andere kast. De keuze is reuze. Want bij Deurgrepencenter.nl leveren wij alle mogelijke handgrepen direct uit eigen voorraad. In de kleur die jij graag wil gebruiken voor je nieuwe of oude kast.

Kastgrepen in elke kleur te koop

Er zijn een aantal kleuren handgrepen voor kasten populairder dan anderen. Een greep uit de handgrepen die vaak worden gekocht zijn:

Zwarte kastgrepen: past perfect op witte kasten of juist houten meubels.

Handgrepen voor kasten in goudkleur: goud past op bijna elke kleur. Neutrale kleuren kasten zoals hout, zwart of rotan zijn ideaal voor gouden handgreepjes.

Staalkleur handgrepen voor kasten: geweldig wanneer je wil gaan voor een industriële of landelijke stijl kast. Moderne stijl kasten creëer je aan de hand van RVS staalkleur handgreepjes.

Industrieel, vintage of landelijk: met handgrepen bepaal jij de ruimte

Handgrepen voor kasten bepalen de uitstraling van je kast en ruimte. Advies nodig? Hieronder vind je tips voor de keuze handgrepen en daarmee de uitstraling:

Wil je voor een industriële look kast gaan? Dan kun je het beste kiezen voor handgrepen voor keukens in de kleur zwart of staalkleur . Daarnaast is een populaire stijl de vintage uitstraling. Om een vintage kast te creëren is een gouden handgreep het beste idee.

In het geval dat je een landelijke kast wil ontwerpen? Dan is het beste advies juist zwarte kasthandgreepjes.

Handgrepen voor IKEA kasten

Bij het selecteren van handgrepen voor jouw IKEA kast is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren.

Allereerst is het essentieel om de juiste kleur te kiezen die klopt met het bestaande interieur van jouw kamer. Gelukkig bieden wij een breed scala aan kleuropties, waaronder zilver (RVS), zwart, messing en nog veel meer, zodat je gemakkelijk de perfecte match kunt vinden.

Daarnaast is het van belang om de afmetingen van de handgrepen te overwegen, zodat ze perfect passen bij de afmetingen van jouw IKEA kast.

Onze handgrepen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, waardoor je kunt kiezen voor de maat die het beste past bij jouw specifieke kastmodel.

Ten slotte maken we het monteren van onze handgrepen eenvoudig en probleemloos. Met duidelijke instructies en hoogwaardig bevestigingsmateriaal kun je jouw nieuwe handgrepen snel en gemakkelijk installeren, zodat je kunt genieten van een verbeterde functionaliteit en een vernieuwde uitstraling van jouw IKEA kasten.

Alle afmetingen handgrepen voor je kast

Omdat elke kast verschillend kan zijn, is de (steek)maat van een handgreep essentieel. Daarom vind je bij deurgrepencenter.nl een breed aanbod steekmaten. Je ontdekt alle maten hieronder.

Je vindt bij Deurgrepencenter.nl onderstaande steekmaten:

> Kasthandgrepen 96 mm steekmaat

> Kasthandgrepen 128 mm steekmaat

> Kasthandgrepen 160 mm steekmaat

> Kasthandgrepen 192 mm steekmaat

Goedkoopste handgrepen in Nederland & België

Voordeliger dan dit wordt het niet. Alle handgreepjes bij Deurgrepencenter.nl zijn € 5,95 inclusief btw.

Als je zakelijk handgrepen wil bestellen, profiteer je bij Deurgrepencenter.nl van:

✓ Extra hoge staffelkortingen

✓ Op rekening

✓ Geen verzendkosten

✓ Kosteloos retourneren

✓ Snel geleverd uit eigen voorraad

✓ Eigen aanspreekpunt

✓ 5 jaar garantie

Met bovenstaande voordelen ben je als zakelijke klant nog goedkoper uit met het kopen van handgrepen.