Handgrepen keuken

Resultaat 1–21 van de 80 resultaten wordt getoond

Goedkoop handgrepen kopen voor de keuken doe je bij deugrepencenter.nl. Alle handgrepen die jij wil gebruiken voor de keuken worden snel uit eigen voorraad geleverd. Wordt het tijd dat je de handgrepen voor de keuken gaat vervangen? Kies dan één van de zwarte handgrepen voor keukenkastjes. Of kies jij de industrieel vorm handgrepen. Ook in de RVS kleur of goudkleur zijn de keukenhandgreepjes te koop. Ontdek het goedkoopste assortiment handgrepen van Nederland en België hier.


Voor elke soorten, vormen en kleuren keukens, heeft deurgrepencenter.nl de juiste handgrepen. Hieronder geven wij je graag een aantal handvatten om te kiezen welke handgrepen jij nodig hebt. Want een handgreep kan een keuken nét dat beetje extra geven.

Handgrepen voor elke soort keuken

Bij U-keukens is de omgang met ruimtes en perceptie cruciaal. Een u-keuken kan druk ogen terwijl je juist meer ruimte wil creëren. Daarom vind je in de meeste U-keukens een aantal specifiek soorten handgrepen terugkomen. staalkleur handgrepen of zwarte handgrepen. Deze kleuren zijn subtieler dan bijvoorbeeld een goudkleur handgreep. Welke meer ruimte opneemt als je in de U-keuken kijkt.

Hoekkeukens (met eiland of niet) worden vaak geplaatst om een open karakter te creëren. Hier kun je ook dominantere kleuren handgrepen kiezen. Dus als je op zoek bent naar handgrepen voor hoekkeukens, dan kunnen staal, goud of zwart kleur handgreepjes aanbevolen worden.

Bij Rechte keuken of vlakke keukens is het de kunst om creatief om te gaan met de vaak beperkte ruimte. Rechte keukens zijn vaak greeploos omdat je hier voor het oog wat meer ruimte mee wint. Echter zie je bij veel rechte keukens ook zwarte of stalen handgrepen. Let er wel op dat de handgrepen dan vaak dezelfde kleur zijn als de keuken zelf.

Met handgrepen voor open keukens of halfopen keuken kun je je helemaal uitleven. Omdat dit vaak ruim opgezette keukens zijn, hebben de handgreepjes een vrij keuze voor jou of je eindklant.

Kleine of juist grote handgrepen voor keukens

Afhankelijk van hoeveel nadruk je wil leggen op handgrepen in keukens, kun je kiezen uit verschillende afmetingen. Ook als je handgrepen voor keukens wil vervangen, is het handig om de exacte steekmaat te weten.

Je vindt bij Deurgrepencenter.nl onderstaande steekmaten:

> Handgrepen 96 mm steekmaat

> Handgrepen 128 mm steekmaat

> Handgrepen 160 mm steekmaat

> Handgrepen 192 mm steekmaat

> Handgrepen 224 mm steekmaat

Goedkoopste handgrepen in Nederland & België

Voordeliger dan dit wordt het niet. Alle handgreepjes bij Deurgrepencenter.nl zijn € 5,95 inclusief btw.

Als je zakelijk handgrepen wil bestellen, profiteer je bij Deurgrepencenter.nl van:

✓ Extra hoge staffelkortingen

✓ Geen verzendkosten

✓ Kosteloos retourneren

✓ Snel geleverd uit eigen voorraad

✓ Eigen aanspreekpunt

✓ 5 jaar garantie

Met bovenstaande voordelen ben je als zakelijke klant nog goedkoper uit met het kopen van handgrepen.