Handgreep NINX – Zwart – 192 mm

Handgreep NINX is een zwarte handgreep met een steekmaat van 192 mm. De handgreep heeft een industriële uitstraling en is vierkant van vorm. De deurgreep is gemaakt van aluminium.

5.95

Steekmaat

Uitverkocht

Goedkoopste in NL en BE
Kosteloos retourneren
5 jaar garantie
Snel geleverd uit eigen voorraad

PRODUCTOMSCHRIJVING

Over Handgreep NINX – Zwart – 192 mm

Handgreep NINX is een zwarte handgreep met een steekmaat van 192 mm. De handgreep heeft een industriële uitstraling en is vierkant van vorm. De deurgreep is gemaakt van aluminium.

Geschikt voor keuken deuren

De handgreep is geschikt om te plaatsen op keuken deuren, kleren kast deuren en andere kast deurtjes. De handgreep is echter niet geschikt om te gebruiken op buiten, binnen en schuifdeuren.

Montage van de handgreep

Het monteren van de handgreep is erg simpel. Er worden schroeven bijgeleverd waarmee ze bevestigd kunnen worden aan de deuren. Kom je er toch niet uit dan kun je onze montage handleiding bekijken. Lukt het nog steeds niet of zijn er vragen, neem dan contact op en wij zullen je verder helpen.

Wat versturen we precies?

Bij elke handgreep zitten standaard M4 25 mm schroeven geleverd. Deze kun je gebruiken bij een maximale kastmaat van 20 mm. Mochten de standaard geleverde schroeven niet passen, kijk dan hier om de juiste maat schroef toe te voegen.

Steekmaat

192 mm

Stijl

Industrieel, Modern

Verpakkingsinhoud

1x Handgreep & 2x Bevestigingsschroef 25mm

Kleur

Zwart

Montage deurgrepen

De montagehandleiding voor deurgrepen helpt je aan de hand van vijf stappen

Lees meer

Deurgreep maat bepalen

Met behulp van deze inmeethandleiding kom je achter de grootte van de deurgreep

Lees meer

Extra informatie

Indien voor 15.00 uur besteld op een werkdag, versturen wij dezelfde dag het pakket nog met PostNL.

PostNL bezorgd normaal gesproken op de eerstvolgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag), maar altijd binnen 2 bezorgdagen. Hier vind je meer over de bezorgduur van PostNL of controleer je Track & Trace na bestelling.

De verzend- en behandelingskosten die je bij ons betaald zijn totaal € 4,95 inclusief btw voor verzendingen binnen Nederland. Klanten met een zakelijk account betalen geen verzendkosten. Kijk hier voor meer zakelijke voordelen.

Niet beschadigde artikelen kunnen tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden gratis geretourneerd worden. Hier lees je meer over retourneren.

Artikelen van deurgrepencenter.nl zijn goedkoop, maar geen duurkoop. Daarom geven wij 5 jaar garantie op artikelen. Ontdek hier meer over kwaliteitsgarantie en keurmerken.

Zakelijk kopen

Benieuwd naar de voordelen die een zakelijk account bij deurgrepencenter.nl jou biedt? Ontdek de extra zakelijke voordelen:

Extra hoge staffelkortingen
Geen verzendkosten
Op rekening
Eigen aanspreekpunt

Zakelijk account
Handgreep NINX - Zwart - 192 mm
Handgreep NINX – Zwart – 192 mm

Uitverkocht