Garantie

Bij Deurgrepencenter.nl bieden wij een garantietermijn van 5 jaar op alle handgrepen en deurknoppen. Dit betekent dat wij, indien het product binnen de garantieperiode van 5 jaar na aankoop defect raakt, dit product kosteloos zullen vervangen of repareren.

Om in aanmerking te komen voor garantie, dient het originele aankoopbewijs overlegd te worden. Bewaar deze daarom goed. Indien je het aankoopbewijs niet kunt overleggen, komt u helaas niet in aanmerking voor garantie.

De garantie geldt niet voor schade die is veroorzaakt door onjuist of onoordeelkundig gebruik, onjuiste installatie of wijzigingen die zijn aangebracht aan het product. Ook geldt de garantie niet voor normale slijtage en veroudering van het product.

Indien je gebruik wenst te maken van de garantie, neem dan contact op met onze klantenservice via [info@deurgrepencenter] of via het contactformulier op onze website. Wij zullen je vervolgens verder helpen.

Wij hopen dat je tevreden bent met de aankoop en dat je jarenlang plezier zult hebben van onze handgrepen en deurknoppen. Mocht je toch niet tevreden zijn, neem dan gerust contact met ons op zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Zakelijk inkopen

Ben je enthousiast geworden om zakelijk bij ons in te kopen? Klik dan op onderstaande knop om een zakelijk account aan te maken zodat je snel kunt bestellen.

Zakelijk inkopen

FAQ (veelgestelde vragen)

Heb je nog vragen over onze handgrepen of deurknoppen? Misschien is jouw vraag eerder gesteld en staat deze tussen de veel gestelde vragen. 

Veelgestelde vragen

Klantenservice

Kom je er alsnog niet uit of heb je nog ergens vragen over, neem dan contact met ons op via e-mail of het contact formulier. We helpen je graag verder.

Contact